Managed Hosting

Webhosting uitbesteden

Je webhosting onbezorgd uitbesteden. Met onze oplossing voor managed webhosting heb jij geen omkijken meer naar je webhosting. Onze oplossing is daarom volledig ontzorgt.

Onze hosting oplossingen
Home - Webdiensten - Webhosting uitbesteden

Webhosting uitbesteden

Je webhosting onbezorgd uitbesteden? Dat kan met managed hosting.

Onze unieke webhosting oplossingen, zijn volledig ontzorgde oplossingen. Want dat is ons doel, om jou te ontlasten!

Met onze managed webhosting oplossing;

  • heb jij geen omkijken meer naar je server
  • blijft jouw server altijd up-to-date en haal je alles uit jouw hosting
  • ontvangt je maandelijks analyses met concrete verbeter voorstellen voor jouw doelen
  • beschik je over een dagelijkse backup
  • krijg je maatwerk webserver instellingen voor jouw website of webshop
  • en heb je altijd de beschikking over support

Onbezorgd in professionele handen! Zo bereik jij jouw doel!

Webhosting met een online assistent

Wellicht ken je het wel, je stelt je website in, kijkt er vervolgens niet meer naar om en ineens werkt je website niet meer.

Je website en alle componenten vragen constant aandacht. Als jij daar geen tijd of kennis van hebt, dan is uitbesteden een verantwoorde keuze. Want dat is wat een online assistent voor jou zou kunnen betekenen!

In tegenstelling tot andere hosting aanbieders krijg je bij ons niet alleen een hosting platform, maar een volledig ontzorgde oplossing voor jouw website, webshop of platform. Je hebt er geen omkijken meer naar en de website is altijd up-to-date en beschikbaar. 

Want wij zijn er om je te helpen, niet om je te belasten! Neem contact met me op voor meer informatie of kijk bij onze veelgestelde vragen over webhosting.

Wil je compleet ontlast worden en niet meer naar je website om hoeven kijken? Besteed dan je webbeheer bij ons uit en wordt volledig ontlast!

Webbeheer uitbesteden

Je webhosting echt uitbesteden

Bij ons krijg jij een volledig ontzorgde oplossing! Je hebt geen omkijken meer naar je server, beheer of settings. Alles wordt op maat ingeregeld en beheerd voor jou!

Licht
€ 17,50
Per maand
Beperkte resources?
5 GB Mailbox
10 GB Dataverkeer
Domein en SSL
Backup?
-
Bestel
Extra
€ 45,-
Per maand
Extra resources?
50 GB Mailbox
1000 GB Dataverkeer
Domein en SSL
Backup?
Upgrade service?
Bestel

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief beheer, analytics, update service, backup, en ondersteuning.

Maatwerk nodig?

Geen probleem, neem contact met ons op!

Contact
Extra’s

Profiteer van de vele extra’s

Veel gestelde vragen

FAQ

Waarom is webhosting uitbesteden belangrijk?

Wanneer jouw webhosting niet regelmatig bijgewerkt wordt, loop jij al snel achter de feiten aan. Zo dien je regelmatig je plug-ins en WordPress versie bij te werken om te profiteren van de nieuwste technieken.
Daarbij komt dat ook de infrastructuur regelmatig bijgewerkt moet worden, zodat jouw WordPress versie en plug-ins bijgewerkt kunnen worden.

Alle componenten binnen een webhosting omgeving komen met updates, waardoor ze sneller (lees efficiënter) werken, nieuwe functies introduceren en jouw website dus beter gaat (of blijft) functioneren.
Je webhosting uitbesteden zorgt ervoor dat jouw website, shop of platform in professionele handen is en jij er niet meer mee lastig gevallen wordt.

Waarom is snelheid van mijn website zo belangrijk?

Eén belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig de laadsnelheid van je website of webshop op mobiele apparaten. Dat betekend dat jouw website zo snel mogelijk moet reageren, om niet afgestraft te worden door zoekmachines.
Daarbij komt uit onderzoek naar voren, dat het geduld van gebruikers steeds kleiner wordt. De gemiddelde gebruiker wacht geen 2 seconden meer tot een pagina geladen is. Als jouw website dus niet snel genoeg is, val je al snel buiten de boot.

Wat is het verschil met mijn gewone hosting partij?

Wanneer jij normaal gesproken webhosting afneemt, dan krijg je (afhankelijk van het type abonnement) een platform waar je jouw domeinnaam en e-mail kunt configureren. En tegen een meerprijs wellicht een control panel.
Kortom, je krijgt een standaard platform om je website op te gaan hosten, meer niet. De rest moet je aanschaffen en zelf instellen en beheren.
Door bij ons je webhosting uit te besteden ben je in één klap klaar. Je hebt er geen omkijken meer naar.
Wij maken een maatwerk oplossing van jouw webhosting, we geven je de benodigde resources, (fine) tunen je webserver, maken dagelijks een backup van je website of webshop, configureren je mail en domein en voeren maandelijks uren uit om meer uit jouw webhosting te halen.
Met een persoonlijke touch. Op maat voor jouw dienst of product.

Wat houdt een maandelijkse rapportage in?

Maandelijks analyseren we je vindbaarheid en analyseren we het gebruikers gedrag op jouw website. Kortom, we beantwoorden de vragen; Hoe wordt je gevonden? Waar wordt je op gevonden en waar haken gebruikers af. Dit vormt de basis van de rapportage.
Aan de hand van de rapportage komen we met concrete verbeter voorstellen. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte en kan jij eenvoudig structurele verbeteringen doorvoeren om beter gevonden te worden, of om te voorkomen dat mensen te snel afhaken.
Dit doen we niet geautomatiseerd, omdat we de data, specifiek voor jouw doel, analyseren en met concrete voorstellen komen. Maatwerk dus.

Waarom is een Online Assistent belangrijk voor mijn webhosting?

Als je jouw webhosting goed bij wilt houden is structureel beheer van je webhosting nodig. Dit kan je natuurlijk zelf doen, maar het vereist wel de nodige kennis en tijd. Tijd die jij vast beter kunt besteden. Een Online Assistent ondersteunt jou! Niet alleen in tijd, maar ook als technische sparringspartner voor advies en beheer werkzaamheden.

Waarom webhosting uitbesteden bij CP Dataservices?

Bij ons ben je geen nummertje, zoals bij een webhosting bedrijf. Wij spelen in op jouw behoeftes en wensen, op maat, zodat jij optimaal gebruik maakt van de resources van je webhosting. Van rapportage tot fine tuning, alles is specifiek ingesteld om jouw doelen te verwezenlijken.

Wat houdt webserver tuning in?

Met webserver tuning optimaliseren wij jouw webserver. Dat wil zeggen dat we er een aantal functionaliteiten aan toevoegen en een aantal functionaliteiten (die niet gebruikt worden) af halen. Hierdoor laad jouw website sneller.
Daarbij voegen wij enkele technieken voor caching en compressie toe, waardoor de totale grote van je website (die gedownload moet worden) afneemt. Dit zorgt er uiteraard ook voor dat je pagina’s sneller laden.
Afhankelijk van het gekozen plan, of de wensen en doelen, tunen wij eveneens de beveiliging, zodat ook jouw website en e-mail ten alle tijden veilig zijn.

Wat als ik mijn webhosting niet structureel beheer?

Als je het niet beheerd, dan loop je binnen no-time achter de feiten aan. Kortom, als je het niet uitbesteedt, dan moet je het wél zelf doen.
Bijvoorbeeld, wanneer je nu een 5 jaar oude website hebt, dan heb je waarschijnlijk PHP 5 of 6, dat betekend dat je niet de beschikking hebt over de nieuwste WordPress versie, waardoor je tal van nieuwe functies mist. En omdat je een verouderde versie draait, kan je waarschijnlijk plug-ins niet meer bijwerken. Hierdoor kan je niet profiteren van de nieuwste functionaliteiten, waaronder SEO functionaliteiten. Daarbij komt ook nog eens dat je een enorme snelheidsboost mist omdat je geen gebruik maakt van PHP 7.
Zo werkt het met je webserver, mysql (mariaDB) en je webhosting platform ook. Het is dus essentieel om regelmatig je infrastructuur bij te werken en structureel plug-ins en WordPress bij te werken.

Wat is de opzegtermijn?

Je zit bij ons nergens aan vast. Maar wij hanteren wel een opzegtermijn van 1 maand. Laat het ons tijdig weten, dan zorgen wij ervoor dat je website op een nette manier verhuisd kan worden en jouw down-time geminimaliseerd wordt.

Zijn de genoemde prijzen in- of exclusief BTW?

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, maar inclusief beheer, analytics, update service, backup, en ondersteuning.

Kan ik ook enkele onderdelen van mijn webhosting uitbesteden?

Uiteraard is het mogelijk om maatwerk aan te vragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij zijn er om jou te helpen!

Contact