Home - Webdiensten

Webdiensten

Ben jij op zoek naar een online applicatie om nieuwe producten of diensten te promoten, nieuwe verkoopkanalen aan te boren of simpelweg iets nieuws? Dan zijn onze webdiensten iets voor jou!

Wij ontwikkelen professionele en betaalbare webapplicaties, websites, webshops, platforms en API’s voor ieder budget.

Onze oplossing

Of het nu gaat om eenmalige ontwikkeling of het volledig uitbesteden van je webbeheer. Met onze webdiensten bieden wij hoe dan ook een volledig ontzorgde oplossing.

Wil je meer weten over onze webdiensten of zijn onze webdiensten iets voor jou? 

Neem dan contact met ons op!

Wil je jouw Online Zichtbaarheid verbeteren? Of weten wat een Online Assistent voor jou kan doen. Check dan onze online diensten.

Webdiensten

Met onze webdiensten realiseren wij jouw wensen. Of het nu gaat om een website, online platform of een webapplicatie. Samen met jou nemen we je wensen door en zorgen we voor een passende oplossing.

En uiteraard bieden wij ook een combinatie van onze webdiensten aan, zodat jij altijd een volledig ontzorgde oplossing krijgt.

Ontwikkeling

In samenspraak met jou ontwikkelen we professionele, snelle en betrouwbare webdiensten, zodat deze perfect aansluiten bij jouw wensen!

Beheer

Met structureel beheer van jouw webdienst, zorgen we ervoor dat jouw product of dienst altijd veilig, up-to-date en bereikbaar is. Wel zo handig!

Webdienst

Een webdienst is een online interface. Het is een laag op het web tussen twee entiteiten. Bijvoorbeeld tussen jouw winkel en het publiek, of tussen twee verschillende applicaties of systemen.

Daardoor kun je met webdiensten online bedrijfsprocessen automatiseren of optimaliseren. Waardoor je tijd bespaart, jouw medewerkers nog effectiever kunnen werken en je jouw klanten een nog betere ervaring kunt geven.

Wij ontwikkelen zowel maatwerk als standaard webdienten. Bijvoorbeeld, websites, webshops, platforms voor online diensten of specifieke webapplicaties. 

API

Een API, ook wel een webservice genoemd, is een webdienst die communicatie tussen verschillende systemen regelt.

Zo kan bijvoorbeeld door middel van een API;

  • communicatie tussen jouw webshop en kassasysteem geregeld worden
  • het contact formulier van je website direct gekoppeld worden aan je CRM systeem
  • je webshop gekoppeld worden aan je voorraad systeem

Onze webdiensten

Wij bieden volledig ontzorgde webdiensten. Dat betekend dat we hosting, beveiliging, domeinnaam, ontwikkeling en beheer voor je kunnen verzorgen. Zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Wanneer je bij ons één van onze webdiensten afneemt, zorgen wij ervoor dat deze volledig geoptimaliseerd wordt. Indien gewenst, zal er na oplevering een overdracht plaats vinden waarin wij jou handige hulpmiddelen en handvatten aanbieden om de beheer werkzaamheden zelf uit te voeren.

Mocht dat echter teveel tijd kosten, dan kan je bij ons jouw webbeheer uitbesteden (of een deel daarvan). Zo blijven jouw webdiensten up-to-date en hebben jij en jouw medewerkers er geen omkijken naar.

Je webdienst uitbesteden

Wanneer wij je webdienst ontwikkelen, gaan we allereerst samen met jou, jouw wensen en doelen doornemen. Aan de hand van deze informatie kunnen we voor ieder budget een oplossing aanbieden.

Wij werken met…

Wij werken in PHP en met WordPress. WordPress is een CMS systeem dat heel gebruiksvriendelijk is, hierdoor kunnen wij het beheer van de webdienst eenvoudig aan je overdragen.

We werken tevens met specifieke plug-ins, zoals e-commerce plug-ins (zoals WooCommerce), zoekmachine optimalisatie plug-ins (zoals Yoast) en eventueel met templates. Hierdoor hoeven wij het wiel niet nogmaals uit te vinden en kunnen wij een betaalbare oplossing aanbieden, zelfs als je maatwerk zoekt.

Wil jij je webdiensten uitbesteden?

Op zoek naar een online assistent die jou je webdiensten uit handen kan nemen?

Neem contact op