Home - Over mij…

Druk, druk, druk…

Dan laat die website nog maar even zitten…

Je kent het vast wel, tot de late uurtjes nog aan het werk. Je website, marketing en beheer schieten er dan vaak bij in.

Zo was het ook voor mijn eerste klant. Van uitstel kwam afstel. Uiteindelijk was zijn website zo lang niet meer bijgewerkt dat hij niet meer in zoekresultaten naar voren kwam en veel bezoekers misliep.

Via, via had ik gehoord dat hij iemand zocht die hem kon helpen zijn website weer vindbaar te maken en wat tips en trucjes kon geven, zodat hij sneller optimalisaties door kon voeren. Leuk die programma’s met alle mogelijkheden voor website optimalisaties, maar hij zag door de bomen het bos niet meer.

Nadat ik het een en ander voor hem geoptimaliseerd had, bleek dat hij ook iemand zocht die zijn werkplekken kan bijwerken, zijn website en e-mail kan beheren, zijn loonadministratie kan automatiseren en als het even kan extra pagina’s kan maken voor zijn website.
Kortom, iemand die hem kan ontzorgen. 

Dat is wat ik met mijn bedrijf wil bewerkstelligen, jou ontzorgen. Dat zal ik even uitleggen…

Ik zal me even voorstellen…

ik ben Chris Stoof, 40 jaar, trotse vader van een 5 jarige dochter, partner van een geweldig ondersteunende vrouw, en sinds 2019 voor mezelf begonnen als Online Assistent.

Met mijn achtergrond, als IT Manager, ben ik vrij breed onderlegd. Dat is dan ook mijn kracht, hierdoor kan ik jou ondersteunen in verschillende disciplines binnen de ICT. 

Daarom bied ik mijn diensten aan als Online Assistent. Niet met de bedoeling om een soort PA diensten aan te bieden, maar om andere ondernemers te helpen met hun online bedrijfsprocessen. 

Mijn passie is het segmenteren en analyseren van data en dataprocessen. Database-driven applicaties staan daarom centraal in mijn dienstverlening (CMS, CRM, ERP en Analytics). Het technische en data gerelateerde element binnen mijn dienstverlening, daar ligt mijn kracht. Ik zie mezelf daarom ook niet als een online marketeer, maar meer als een technische specialist in onder andere online marketing en webdevelopment, waarbij ik mijn klanten tevens van advies voorzie voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Werkverleden

Bij mijn vorige werkgever ben ik jarenlang IT Manager geweest, maar ik ben begonnen als systeem beheerder, doorgegroeid naar netwerkbeheerder, data- & applicatie ontwikkelaar, webdeveloper, teamleider, webmaster, technisch consultant en uiteindelijk IT Manager. En met meer dan 18 jaar in de ICT, heb ik ook aardig wat ervaring opgedaan.

 

Chris Stoof uw Virtueel Assistent

 

Ik kom uit de BPO (Business Process Outsourcing) branche, waarbij ik bedrijfsprocessen van organisaties optimaliseerde, om ze vervolgens geschikt te maken voor uitbesteding. Daarbij ging het voornamelijk om ondersteunende (data) processen aan o.a. marketing activiteiten en relatiebeheer.

Als IT Manager / technisch consultant heb ik aan processen gewerkt van verschillende grote bedrijven en goede doelen, zoals Albert Heijn, de Persgroep, Essent, WNF, de Nederlandse Staatsloterij en veel grote marketing bureau’s.

Juist door deze brede achtergrond en specialisatie in uitbesteding, kan ik eenvoudig verbanden leggen tussen de verschillende disciplines binnen de IT en kan ik jou adviseren in het uitbesteden van je ondersteunende bedrijfsprocessen.

Wil je meer weten over mij en wat ik eventueel voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact met me op voor vrijblijvend advies op maat.

En nu…

zie ik steeds meer ondernemers worstelen met hun online zichtbaarheid, of het nu gaat om een website, nieuwsbrief, social-media of het aanspreken van je doelgroep op internet.

Want dat soort werkzaamheden komen nog eens bij alle andere zaken die je als ondernemer er ook bij moet nemen.

Steeds meer ondernemers zijn meer met dit soort ‘randzaken’ bezig, dan te doen wat ze echt leuk vinden. Waarom ze in eerste instantie ondernemer zijn geworden. 

Daarom een Online Assistent

Begrijp me niet verkeerd, al deze ‘randzaken’ zijn essentieel voor je bedrijf en de verdere groei van je onderneming. Maar je bent toch geen ondernemer geworden om constant bezig te zijn met randzaken?

Daarom ben ik mijn bedrijf begonnen, om die ondernemers te helpen. Met advies, ontwikkeling en beheer.

Ben je benieuwd naar mijn diensten? Of ben jij op zoek naar een Online Assistent? Neem dan contact met me op!

Interesse om met mij een samenwerking aan te gaan? Neem dan contact met me op!

Ben jij op zoek naar een Online Assistent en technische sparringspartner? Neem dan contact met ons op!