Home - Webdiensten - Webbeheer uitbesteden

Je webbeheer uitbesteden

Kost het beheer van je webshop of websites teveel tijd? Dan is webbeheer uitbesteden de ideale oplossing. Met het uitbesteden van website beheer wordt jij volledig ontzorgt, zodat jij je tijd beter kunt besteden.

Onder webbeheer verstaan wij de periodieke werkzaamheden om je websites, webshop op platform naar behoren te laten presteren en van content te voorzien. 

Al deze periodieke werkzaamheden nemen veel tijd in beslag. Wil je tijd en geld besparen? Dan is je webbeheer uitbesteden een verantwoorde keuze.

Webbeheer

Bij een website komt ook het nodige beheer kijken. Met webbeheer uitbesteden kijken wij naar het hele plaatje. Kortom het website beheer (de voorkant), je CMS (bijvoorbeeld WordPress), de webserver, code en database (de achterkant) en het meten en analyseren van de prestaties.

Webbeheer is belangrijk omdat jouw website prestaties er van afhankelijk zijn. Door up-to-date te zijn en de juiste componenten te gebruiken blijft jouw website stabiel, snel en online. En het beïnvloed tevens je prestaties bij Google. Een goed beheerde website wordt daarom beter gevonden.

Het is vaak onbegonnen werk om alle componenten zelf te beheren, laat staan te optimaliseren. En het op zijn beloop laten gaan is al helemaal geen goed idee. Daarom is je webbeheer uitbesteden vaak een verantwoorde keuze.

Wil jij volledig ontzorgt worden? Besteed je webbeheer uit en heb geen omkijken meer naar je website. Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is en zorgen voor de nodige aanpassingen, zodat jouw website altijd optimaal rendeert.

Je webbeheer uitbesteden

Website beheer uitbesteden

Website beheer uitbesteden of beter gezegd webbeheer uitbesteden is het ontzorgen van periodieke werkzaamheden voor je website, webshop of platform, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Zoals het analyseren en optimaliseren van je website, het toevoegen van nieuwe content, het updaten van je webserver, CMS, beveiliging, backup en onderhoud en nog tal van andere zaken die je (voor een goede website) periodiek uit moet voeren.

Waarom is webbeheer nodig?

Je webbeheer is belangrijker dan ooit geworden. Zoekmachines vereisen geoptimaliseerde websites die vooral snel en goed toegankelijk zijn en online concurrentie is enorm toegenomen. Voor goede resultaten van je website is goed webbeheer nodig. 

Je webbeheer uitbesteden is meer noodzaak dan luxe

Je website heeft continue beheer nodig om up-to-date te blijven. Bijvoorbeeld webbeheer voor je CMS systeem (zoals WordPress), eventuele plug-ins, hosting, webserver, database, PHP, veiligheid en backup. Wil je de website ook snel laten zijn dan komen er vaak plug-ins of server optimalisaties bij kijken. Al deze zaken hebben beheer, kennis en tijd nodig. Je webbeheer uitbesteden is daarom meer noodzaak dan luxe geworden.

Wanneer je website beheer uitbesteedt hoef jij je daar niet meer in te verdiepen, heb jij er geen omkijken meer naar en heb je altijd de beschikking over support. 

Webbeheer uitbesteden

Wanneer je bij ons je webbeheer uitbesteedt pakken wij proactief de webbeheer werkzaamheden voor je op, voegen we op aanvraag content toe en ontvang je maandelijks een rapportage met de status, prestaties van je website en bieden we support en advies.

Wij bieden webbeheer voor o.a.; het in beheer nemen van je domein, hosting omgeving, admin panels (Plesk, Directadmin), webserver (Apache, Nginx, IIS), code (PHP, Javascript, HTML, CSS), CMS (WordPress, Joomla, etc), Webshop (WooCommerce of Magento 2), database (MySQL, MSSQL) webpagina’s en design, content (teksten, producten en plaatjes), adverteren en het inzichtelijk maken van je website prestaties d.m.v. Google Analytics.

Zo wordt jij volledig ontlast, heb je geen omkijken meer naar je website en wordt je periodiek op de hoogte gehouden.

Klaar om je webbeheer uit te besteden?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies op maat!

Neem contact op

Onze andere webdiensten

Benieuwd wat wij buiten webbeheer uitbesteden nog meer voor jou kunnen betekenen? Hier vind je enkele van onze overige webdiensten.