Home - Online Marketing

Online Marketing

Je hebt waarschijnlijk al een doel in je hoofd, met online marketing bereik jij dat doel.

Online marketing, oftewel internet marketing, is de manier om online doelen te verwezenlijken. Door middel van online marketing kan je ervoor zorgen dat je meer omzet genereert uit je website of shop, dat je meer vaste (lees terugkerende) klanten krijgt en jouw producten of diensten meer aandacht krijgen.

Online Marketingplan

Dit doen we door samen met jou een online marketingplan te maken. Je hebt je doel en waarschijnlijk al een strategie hoe daar te komen. Samen werken wij dit doel en/of strategie uit in een tactisch (wat gaan we inzetten?) en operationeel (hoe gaan we het inzetten?) online marketingplan. Aan de hand van dit plan gaan we online marketing activiteiten ontplooien.

Als je kiest voor CP Dataservices profiteer je van de vele voordelen van het werken met een Online Assistent. Gecombineerd met onze beproefde kwaliteit en service.

 

Online Marketing activiteiten

Door online marketing activiteiten te ontplooien bereik jij je doel. Online Marketing activiteiten zoals;

Online Marketing

Een Online Marketingplan
Hoe werkt het?

Doelgroep onderzoek

Met online marketing zorg je ervoor dat jouw doelgroep online bereikt wordt. Door de juiste mensen aan te spreken, bereik je sneller en vooral efficiënter je doelen. Je doelgroep bereiken doe je door je bewust te zijn aan wie je wat wilt verkopen en waarom het voor hen nuttig kan zijn.

Je kan natuurlijk met hagel schieten en dat zal zeker ook effect hebben, maar door je te verdiepen in je markt en je doelgroep kan jij veel gerichter je doelgroep bereiken. Hierdoor krijg je meer relevante leads, wat er voor zorgt dat jij meer aanvragen krijgt en dus uiteindelijk meer verkoop.

Middelen

Een online marketing plan is altijd maatwerk. Er zijn tal van middelen om d.m.v. online marketing je doelgroep te bereiken. Samen met jou bespreken we welke middelen we het best in kunnen zetten, zodat jij jouw doel bereikt.

Dit doen we door je concurrentie, huidige online status en sterktes en zwaktes te analyseren en hierop in te spelen. Zo wordt duidelijk welke paden we wel en welke paden we beter niet kunnen bewandelen.

Concreet stappenplan

Wanneer doel, doelgroep en middelen bekend zijn, maken we een online marketingplan om de middelen op de juiste manier in te zetten. Dit is een concreet stappenplan waarmee we structureel werken aan je online marketing.

Hoe snel jij de stappen maakt bepaal jij! Of je nu rent (of sprint) of loopt (of slentert). Het is aan jou om te bepalen (en uiteraard je budget) hoe snel je gaat.

Het is belangrijk om je te realiseren dat je het meeste effect uit online marketing haalt door dit structureel uit te voeren (i.p.v. alles tegelijk). Elke stap plannen we in, om na verloop van tijd het succes te meten.

Jouw online marketingplan

Vertel ons over jouw doel, voor vrijblijvend advies op maat!

Vertel ons over jouw doel