Betaalbare website

Op zoek naar een betaalbare website, of je website een nieuwe frisse look geven?

Home - Webdiensten - Betaalbare website

Betaalbare website

Op zoek naar een betaalbare website? Of wil je jouw website een nieuwe frisse look geven? Dan zijn onze betaalbare websites iets voor jou!

Wij bieden betaalbare websites. Geen goedkope, maar professionele oplossingen voor ieder budget. Van one-page pagina’s tot corporate websites. Voor maatwerk of gebaseerd op een reeds ontwikkeld template.

Websites betaalbaar houden, maar dan met een unieke, professionele uitstraling, dat is ons doel.

Geschikt voor elk type apparaat

Wij maken onze betaalbare websites responsive zodat deze op ieder apparaat goed weergegeven worden.

Eenvoudig te beheren

Wij werken met WordPress, een goed onderhouden en krachtig CMS systeem dat ondersteuning biedt aan verschillende themes. Met deze themes hoeven wij het wiel niet nogmaals uit te vinden en blijft jouw website betaalbaar. Daarbij biedt WordPress een eenvoudige interface zodat je eenvoudig content toe kan voegen.

Op zoek naar een betaalbare website?

Vertel ons over jouw website voor een geheel vrijblijvend advies op maat.

Contact

Waarom CP Dataservices

Wij draaien het om

Bij CP Dataservices werk je samen met een online assistent. Daarbij hanteren wij een holistische benadering van hosting tot vindbaarheid. Kortom, wij kijken dus niet alleen naar het maken van een betaalbare website, maar hoe past deze in het grotere geheel en wat wil je bereiken. Zo haal jij het maximale uit de website.

Op deze manier krijg jij een professionele website die snel is en aansluit bij je huisstijl, goed vindbaar is voor je doelgroep, heb jij continue support als je er even niet uitkomt. 

Wil jij een betaalbare website laten maken? Wij maken graag een gratis scan en geheel vrijblijvend advies op maat voor jou.

Betaalbare website laten maken

Wij maken websites die betaalbaar zijn, zodat er een oplossing is voor ieder budget. Daarbij werken we o.a. met templates, hierdoor hoeven we het wiel niet nogmaals uit te vinden en kan jij er eenvoudig mee werken.

Bij CP Dataservices werk je samen met een online assistent. Samen maken we de website. Hierdoor blijft de website betaalbaar. Je zit dus niet vast aan hoge kosten, maar bepaalt zelf wat je uit wilt besteden.

Wil je liever volledig ontlast worden, geen probleem, dan verzorgen wij de volledige ontwikkeling, hosting, content en beheer.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Naast online support bieden we je ondersteuning voor de volgende onderdelen voor het maken van een betaalbare website

Op zoek naar een betaalbare website?

Vertel ons over jouw project en het doel van je website en krijg vrijblijvend advies op maat!

Contact

Enkele betaalbare websites

Hier vind je enkele voorbeelden van betaalbare websites die wij hebben gemaakt. Hier vind je ook meer informatie over onze oplossingen en wat wij voor onze klanten hebben kunnen betekenen.

[ux_portfolio style=”badge” ids=”1668,1658,1645,1632″ col_spacing=”large” image_size=”medium” image_overlay=”rgba(7, 6, 6, 0.23)”]

Wil je een betaalbare website laten maken?

Vertel ons over jouw website voor een geheel vrijblijvende analyse en advies op maat!

Contact

Lees meer over onze webdiensten