Home - Onze diensten - Webdiensten

Webdiensten

Wil jij nieuwe producten of diensten promoten, nieuwe verkoopkanalen aanboren, een nieuwe huisstijl implementeren of simpelweg iets nieuws? Dan zijn onze webdiensten iets voor jou!

Wij ontwikkelen professionele en betaalbare websites, webshops, portfolio pagina’s, platforms en web applicaties voor ieders budget.

Onze oplossing

Of het nu gaat om eenmalige werkzaamheden of het volledig uitbesteden van je webbeheer. Met onze webdiensten bieden wij hoe dan ook een volledig ontzorgde oplossing.

Wil je meer weten over onze webdiensten of zijn onze webdiensten iets voor jou? 

Neem dan contact met ons op!

Wil je jouw Online Zichtbaarheid verbeteren? Of weten wat een Virtueel Assistent voor jou kan doen. Check dan onze overige diensten.

Webdiensten

Op zoek naar een nieuwe website, webshop of platform? Met onze webdiensten realiseren wij jouw wensen. Of het nu gaat om het implementeren van een nieuwe huisstijl tot het volledig ontwikkelen van een webshop of platform. Samen met jou nemen we je wensen door en zorgen we voor een passende oplossing.

En uiteraard bieden wij ook een combinatie van onze webdiensten aan, zodat jij altijd een volledig ontzorgde oplossing krijgt.

Ontwikkeling

In samenspraak met jou ontwikkelen we professionele, snelle en betrouwbare webdiensten, zodat jij, je product of dienst goed gevonden wordt!

Beheer

Met structureel beheer van jouw webdienst, zorgen we ervoor dat jouw product of dienst altijd veilig, up-to-date en bereikbaar is. Wel zo handig!

Webdienst

Een webdienst is een online interface, kortom een laag op het web tussen twee entiteiten. In jouw geval dus tussen jouw onderneming en je publiek. Het kan ook een interface zijn tussen twee applicaties zoals je website en je CRM systeem, of je webshop en je financiële administratie.

Onze webdiensten

Wanneer je bij ons één van onze webdiensten afneemt, zorgen wij ervoor dat deze volledig geoptimaliseerd wordt. Na oplevering zal er een overdracht plaats vinden waarin wij jou handige hulpmiddelen en handvaten aanbieden om de beheer werkzaamheden zelf uit te voeren.

Mocht dat echter teveel tijd kosten, dan kan je bij ons jouw webbeheer uitbesteden (of een deel daarvan). Zo blijven jouw webdiensten up-to-date en hebben jij en jouw medewerkers er geen omkijken naar.

Je webdienst uitbesteden

Wanneer wij je webdienst ontwikkelen, gaan we allereerst samen met jou, jouw wensen en doelen doornemen. Aan de hand van deze informatie kunnen we voor ieder budget een oplossing aanbieden.

Wij werken met…

Wij werken in PHP en met WordPress, dit is een CMS systeem dat heel gebruiksvriendelijk is, hierdoor kunnen wij het beheer van de webdienst eenvoudig aan je overdragen.

We werken tevens met specifieke plug-ins, zoals e-commerce plug-ins (zoals WooCommerce), zoekmachine optimalisatie plug-ins (zoals Yoast) en eventueel met templates. Hierdoor hoeven wij het wiel niet nogmaals uit te vinden en kunnen wij een betaalbare oplossing aanbieden, zelfs als je maatwerk zoekt.

Wil jij je webdiensten uitbesteden?

Op zoek naar een online assistent die jou je webdiensten uit handen kan nemen?

Neem contact op